Про звільнення від оподаткування грошових коштів, які спрямовуються на проведення новорічних і різдвяних свят для дітей i підлітків, та операцій з продажу дитячих святкових подарунків (05.11.98), Детальна інформація

Про звільнення від оподаткування грошових коштів, які спрямовуються на проведення новорічних і різдвяних свят для дітей i підлітків, та операцій з продажу дитячих святкових подарунків (05.11.98)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4
Скачувань: 908
0228 Про звільнення від оподаткування грошових коштів, які спрямовуються на проведення новорічних і різдвяних свят для дітей i підлітків, та операцій з продажу дитячих святкових подарунків (05.11.98)

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про звільнення від оподаткування грошових коштів, які спрямовуються на проведення новорічних і різдвяних свят для дітей

і підлітків, та операцій з продажу дитячих святкових подарунків

( Відомості Верховної Ради (ВВР), 1998, N 50-51, ст.311 )

( Закон діє до 15 січня 1999 року

згідно з статтєю 4 даного Закону )



Цей Закон регулює деякі питання фінансування заходів, пов'язаних з організацією та проведенням новорічних і різдвяних свят для дітей і підлітків, як виняток із загальних положень, встановлених частиною третьою статті 1 Закону України "Про систему оподаткування" ( 1251-12 ).

x

e

B*

n

p

i

i

\x00F0

проведення новорічних і різдвяних свят для дітей і підлітків та на придбання дитячих святкових подарунків, включаються до складу валових витрат таких платників податків у розмірі не більше 6 відсотків оподатковуваного прибутку попереднього (звітного) кварталу.

Стаття 2. Звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з продажу виробничими та торговими підприємствами дитячих святкових подарунків, що закуповуються за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, профспілкових комітетів підприємств і організацій, інших неприбуткових організацій. При цьому суми податку, сплачені виробниками дитячих святкових подарунків за придбання сировини та матеріалів для їх виробництва, відносяться до складу валових витрат і до податкового кредиту не включаються.

Стаття 3. Під дитячими святковими подарунками в цьому Законі слід розуміти набори, які містять лише кондитерські вироби та іграшки вітчизняного виробництва і фрукти, загальною вартістю не більше 17 гривень.

Стаття 4. Цей Закон набирає чинності з 1 грудня 1998 року і діє до 15 січня 1999 року.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ, 5 листопада 1998 року

N 228-XIV

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes