Про підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) працівників Національного заповідника "Софія Київська" (11.04.2002), Детальна інформація

Про підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) працівників Національного заповідника "Софія Київська" (11.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 3.2
Скачувань: 769
0493 Про підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) працівників Національного заповідника "Софія Київська" (11.04.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 11 квітня 2002 р. N 493

Київ

Про підвищення посадових окладів (ставок

заробітної плати) працівників Національного

заповідника "Софія Київська"

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Підвищити з 1 квітня 2002 р. у 2 рази діючі посадові оклади (ставки заробітної плати) працівників Національного заповідника "Софія Київська".



B*

>

\x017E

 

c

Z

\

комітетові будівництва, архітектури та житлової політики провадити витрати, пов'язані із введенням у дію цієї постанови, в межах видатків, передбачених у Державному бюджеті України ( 2905-14 ) за бюджетною програмою "Збереження архітектурної спадщини в заповідниках" на оплату праці.

3. Міністерству культури і мистецтв, Державному комітетові будівництва, архітектури та житлової політики за погодженням з Міністерством праці та соціальної політики і Міністерством фінансів привести свої нормативно-правові акти з питань оплати праці працівників Національного заповідника "Софія Київська" у відповідність з цією постановою.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 26

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes