Про порядок пільгового проїзду у 2001 році студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються з державного бюджету, Детальна інформація

Про порядок пільгового проїзду у 2001 році студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються з державного бюджету
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.1
Скачувань: 752
0512 Про порядок пільгового проїзду у 2001 році студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються з державного бюджету, бюджету Автономної Республіки Крим та місцевих бюджетів, в усіх видах міського пасажирського транспорту та залізницею (16.05.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 16 травня 2001 р. N 512

Київ

Про порядок пільгового проїзду у 2001 році студентів

вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації та учнів

професійно-технічних навчальних закладів, що фінансуються

з державного бюджету, бюджету Автономної Республіки Крим

та місцевих бюджетів, в усіх видах міського пасажирського

транспорту та залізницею

Відповідно до статті 58 Закону України "Про Державний бюджет України на 2001 рік" ( 2120-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

>*B*

D

c

e

i

^

U

території України у період з 1 січня по 28 червня та з 28 серпня по 31 грудня.

2. Для проїзду в усіх видах міського пасажирського транспорту (крім таксі), а також залізницею у загальних і плацкартних вагонах пасажирських та швидких поїздів, вагонах електро- та дизель-поїздів приміського сполучення студенти та учні придбавають проїзні документи (квитки) з оплатою 50 відсотків їх вартості.

У разі прямування у вагоні підвищеної категорії студентами та учнями доплачується різниця у відповідному розмірі.

Пільги на проїзд студентів та учнів за межі України не надаються.

3. Міністерству освіти і науки перерахувати Укрзалізниці 70 млн. гривень за рахунок асигнувань, передбачених у Державному бюджеті України на 2001 рік, для забезпечення пільгового проїзду студентів та учнів залізницею по території України в поточному році.

Перерахування коштів здійснювати помісячно на підставі рахунків за перевезення студентів та учнів, складених залізницями згідно з обліковими формами, встановленими Укрзалізницею.

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 28

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes