Про затвердження Програми розвитку виробництва газетного та друкарського видів паперу в Україні для задоволення потреб друкованих засобів масової інформації (28.05.2001), Детальна інформація

Про затвердження Програми розвитку виробництва газетного та друкарського видів паперу в Україні для задоволення потреб друкованих засобів масової інформації (28.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.1
Скачувань: 682
0596 Про затвердження Програми розвитку виробництва газетного та друкарського видів паперу в Україні для задоволення потреб друкованих засобів масової інформації (28.05.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 28 травня 2001 р. N 596

Київ

Про затвердження Програми розвитку

виробництва газетного та друкарського видів

паперу в Україні для задоволення потреб

друкованих засобів масової інформації

На виконання Указу Президента України від 9 грудня 2000 р. N 1323 ( 1323/2000 ) "Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні" Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити розроблену Міністерством економіки Програму розвитку виробництва газетного та друкарського видів паперу в Україні для задоволення потреб друкованих засобів масової інформації (далі - Програма).

2. Міністерству освіти і науки, Державному комітетові інформаційної політики, телебачення і радіомовлення разом з Державною акціонерною холдинговою компанією "Укрпапірпром" вирішити питання залучення небюджетних інвестицій для реалізації заходів Програми.



>*B*



\x017D

o

будівництва нового паперового комбінату у Волинській області, що розпочинається у 2006 році.

Державній акціонерній холдинговій компанії "Укрпапірпром" разом з Волинською обласною державною адміністрацією забезпечити розроблення техніко-економічного обгрунтування будівництва паперового комбінату у Волинській області.

4. Міністерству економіки, Міністерству фінансів щороку, на період дії Програми, передбачати кошти для реалізації бюджетної частини Програми з урахуванням можливостей державного бюджету на відповідний рік.

5. Державному комітетові лісового господарства забезпечити потреби діючих та передбаченого для будівництва підприємств целюлозно-паперової промисловості у сировинних ресурсах, придатних для виробництва целюлози.

6. Державному комітетові промислової політики, Державній акціонерній холдинговій компанії "Укрпапірпром" визначити перелік необхідного для технічного переоснащення целюлозно-паперових підприємств обладнання, яке може бути виготовлене на машинобудівних підприємствах країни.

7. Контроль за виконанням Програми покласти на Міністерство економіки.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 21

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes