Про механізм регулювання імпортних поставок цукру-сирцю тростинного в 2001 році (27.06.2001), Детальна інформація

Про механізм регулювання імпортних поставок цукру-сирцю тростинного в 2001 році (27.06.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4
Скачувань: 886
0731 Про механізм регулювання імпортних поставок цукру-сирцю тростинного в 2001 році (27.06.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 27 червня 2001 р. N 731

Київ

Про механізм регулювання імпортних

поставок цукру-сирцю тростинного в 2001 році

Відповідно до Закону України "Про ввезення в Україну цукру-сирцю тростинного в 2001 році" ( 2462-14 ) та з метою забезпечення потреб внутрішнього ринку у цукрі Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Запровадити режим ліцензування імпорту цукру-сирцю тростинного (код згідно з ТН ЗЕД 17.01.11) ( 2371а-14 ) в обсязі 260 тис. тонн за ставкою ввізного мита в розмірі одного відсотка митної вартості, але не менш як 5 євро за одну тонну.

2. Міністерству аграрної політики за погодженням з Міністерством фінансів, Міністерством економіки і Державним комітетом з питань регуляторної політики та підприємництва розробити в п'ятиденний термін і затвердити Положення про умови визначення на конкурсних засадах підприємств, що здійснюватимуть переробку цукру-сирцю тростинного в межах установленого обсягу.

Oe

\x00F0

°

E

B*

3. Міністерству економіки:

за заявками суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, погодженими з Міністерством аграрної політики, забезпечити видачу ліцензій на імпорт цукру-сирцю тростинного з терміном дії до 1 вересня 2001 р. у межах встановленої квоти;

подавати щодекади Державній митній службі та Міністерству аграрної політики інформацію про ліцензії, видані на імпорт цукру-сирцю тростинного.

4. Державній митній службі:

здійснювати митне оформлення цукру-сирцю тростинного, що ввозитиметься суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності на митну територію України, в межах квоти, визначеної в пункті 1 цієї постанови, на підставі ліцензій, виданих Міністерством економіки;

інформувати щомісяця Міністерство економіки та Міністерство аграрної політики про обсяги імпорту цукру-сирцю тростинного, здійсненого суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності за отриманими ліцензіями.

5. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на Міністра аграрної політики.

6. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 22



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes