Про реалізацію Угоди між Урядом України та Урядом Туркменистану про вільну торгівлю та Спільного Розпорядження Президента України Л. Кучми і Президента Туркменистану С. Ніязова, Детальна інформація

Про реалізацію Угоди між Урядом України та Урядом Туркменистану про вільну торгівлю та Спільного Розпорядження Президента України Л. Кучми і Президента Туркменистану С. Ніязова
Тип документу: Реферат
Сторінок: 1
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 4.2
Скачувань: 713
0736 Про реалізацію Угоди між Урядом України та Урядом Туркменистану про вільну торгівлю та Спільного Розпорядження Президента України Л. Кучми і Президента Туркменистану С. Ніязова "Про будівництво і фінансування інвестиційних об'єктів загальнодержавного значення в Туркменистані" (27.06.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 27 червня 2001 р. N 736

Київ

Про реалізацію Угоди між Урядом України та

Урядом Туркменистану про вільну торгівлю та

Спільного Розпорядження Президента України

Л. Кучми і Президента Туркменистану

С. Ніязова "Про будівництво і фінансування

інвестиційних об'єктів загальнодержавного

значення в Туркменистані"

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ

N 1675 ( 1675-2001-п ) від 13.12.2001 )

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

B*

`

\x00A8

\x00AA

Z

E

митної території України, без справляння з 1 травня 2001 р. податку на додану вартість під час його ввезення на митну територію України за умови припинення у Туркменистані справляння податку на додану вартість на товари походженням з митної території України, які ввозяться на митну територію Туркменистану з метою проведення розрахунків (компенсації) за ввезений (імпортований) на митну територію України природний газ походженням з митної території Туркменистану.

2. Установити, що відшкодування сум податку на додану вартість Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України" за товарну частину розрахунків за природний газ, поставлений відповідно до умов Угоди між Україною і Туркменистаном про постачання природного газу із Туркменистану в Україну у 2000-2001 роках ( 795_702 ), підписаної 4 жовтня 2000 р., здійснюється при придбанні Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України" відповідних товарів на території України за умови проведення розрахунків з постачальниками (продавцями) цих товарів коштами та забезпечення ведення окремого податкового обліку зазначених операцій. ( Пункт 2 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 1675 ( 1675-2001-п ) від 13.12.2001 )

3. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на Першого віце-прем'єр-міністра України Дубину О.В.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 50

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes